Naš cilj nije samo da obučimo vašeg ljubimca, nama je cilj da vas edukujemo. Počnite da komunicirate sa vašim psom da vas i on razume.

Kada postanete osoba kojoj će vaš pas verovati on će vas poslušati zato što želi i voli. Kada razumete govor tela vašeg psa, obuka vašeg ljubimca postaće uživanje. Izgradićete fokus, a on je osnova za sve ostale komande.
Da li znaš da dobro naučen fokus zamenjuje čak dve komande ?

Psi nisu ljudi i pripisivanje ljudih osobina često vlasnici prave greške u treningu svog pasa. Potrebno vam je pravi tajming, strpljenje i motivacija.

Naš metod rada je – Harmonija sa psom SREĆAN PAS SREĆNA PORODICA

A ovo je naš poklon za vas !

Želite li da vaš pas postane poslušan i dobro vaspitan i to sve kroz zabavu i igranju igrica sa njim? Naši individualni časovi obuke pasa su idealno rešenje!

🕒 Trajanje do 90 minuta: Posvetite se temeljnoj obuci u trajanju do 90 minuta, prilagođeno vašem tempu i potrebama vašeg psa.

🏡 Održavanje na vašoj adresi: Nemate potrebu da napustite dom, tražite parking mi dolazimo na vašu adresu i time umanjujemo šanse da se pas drugačije ponaša u drugoj sredini njemu nepoznatoj. Kada počinjemo iz prostora bez ometača – vašeg stana/kuće (prostora gde pas boravi ), a zatim prelazimo u sredinu sa ometanjima kako bismo pripremili vašeg psa na različite situacije.

👨‍🏫 Individualna procena ponašanja: Prilagođavamo treninge prema karakteristikama vašeg psa kako bismo postigli najbolje rezultate i vas uputili na šta bi trebalo da obratite pažnju.

🎓 Prilagođeni raspored treninga: Bazirano na individualnoj proceni i vašim željama.

👥 Uključeni ste u proces obuke: Iako radimo sa vašim psom, uključujemo i vas u proces kako biste mogli svakodnevno vežbati sa svojim ljubimcem. DA SVI ČLANOVI PORODICE SU DOBRODOŠLI!

📈 Pratimo napredak putem Viber grupe: Ostajemo u kontaktu putem Viber grupe, gde zajedno pratimo napredak vašeg psa i shodno njemu zakazujemo sledeći čas.

🌍 Dolazimo i u ostale gradove u Srbiji: Molimo vas imajte na umu da dolazak u gradove van Beograda dodatno naplaćujemo.

🐾 Brzi rezultati: Stenci do 6tog meseca obično savladaju osnovne komande za samo 2-3 časa, dok starijim psima možemo pomoći da prevaziđu probleme već i nakon jednog časa uz vaš kontinuiran rad nakon časa.

🌟 Započnite Vašu Avanturu u Obuci Pasa Danas! Otvorite vrata ka boljem odnosu sa vašim psom i stvorite harmoniju – srećan pas srećna porodica. Kontaktirajte nas za više informacija i zakazivanje termina na broj telefona 064 0474739 ili info@mnobuka.rs .

Srećan pas, srećna porodica – zajedno ka harmoniji!

                                                               Školica za štence

Dobrodošli u prvu i jedinu školicu za štence ovakvog tipa- prvi put na ovim prostorima! Vaše štene može boraviti kod nas radnim danima, od 9 do 17 sati, uz aktivnosti prilagođene njegovim potrebama.

🐾 Inovativni Koncept: Naša školica pruža neprocenjivu podršku vašem štenetu tokom radnog dana. Učimo, igramo se i socijalizujemo – sve u jednom!

Radno Vreme: Školica se održava radnim danima, ali ne svakog radnog dana. Trajanje je od 9 do 17 sati, ali vreme možemo prilagoditi vašim potrebama uz prethodni dogovor.

📝 Prilagođeni Plan: U dogovoru sa vama, prilagođavamo aktivnosti u skladu sa potrebama vašeg šteneta. Radimo vežbice koje smo radili na individualnim časovima, kao i rad na socijalizaciji.

🐾 Izvanredni Rezultati: Primenom našeg jedinstvenog pristupa, postigli smo neverovatne rezultate, posebno kod plašljivih štenaca koji zahtevaju dodatnu pažnju i vremena.

🗓️ Fleksibilnost: Vaše štene može dolaziti u školicu od 1 do 3 puta nedeljno, u zavisnosti od njegovih potreba i vaših preferencija.

🔑 Dostupno nakon prvog individualnog časa: Školica za štence je dostupna isključivo nakon prvog individualnog časa obuke, kako bismo prilagodili aktivnosti vašem štenetu na najbolji način.

🌟 Otkrijte Magiju Školice za Štence! Obezbedite svom štenetu najbolju moguću početnu obuku i druženje. Kontaktirajte nas da rezervišete mesto i saznate više o našem programu školice za štenad.

Neka vaše štene odrasta srećno, sigurno i dobro vaspitano – uz nas, prvi koraci su najvažniji!

TO NIJE SVE !!! Postoji i opcija kada vaše štene poraste.

🐾 Produženi Boravak posle Školice: Nakon završetka školice za štenad, vaš pas može nastaviti da uživa u našem vrtiću za pse. Ovde će imati priliku da se druži, igra i uživa u bezbednom okruženju pod našim nadzorom.

🕒 Radno Vreme Prilagođeno Vašim Potrebama: Vrtić je otvoren od 9 do 17 časova, kako biste mogli da se fokusirate na svoj posao, znajući da je vaš ljubimac u sigurnim rukama i da mu nije dosadno dok čeka vaš povratak.

🏡 Dom Udobnosti i Sigurnosti: Pružamo vašem psu sve što mu je potrebno za udoban i siguran boravak dok ste na poslu, uključujući igru, pažnju i mogućnost druženja sa drugim psima.

🌟 Obezbedite Vašem Prijatelju Dan Punoće i Zabave! Neka vaš pas ima najbolji dan u našem vrtiću za pse dok vi obavljate svoje svakodnevne obaveze. Kontaktirajte nas kako biste rezervisali mesto za vašeg ljubimca.