🏆PRIPREMITE SE ZA SJASJEN POBEDE 🏆 IZLOŽBENA OBUKA

Želite li da vaš pas zablista na izložbama? Naša izložbena obuka pasa je idealna za sve koji žele da se takmiče i postignu sjajne rezultate!

🕒 Trajanje do 120 minuta: Posvetite se detaljnoj obuci u trajanju do 2 sata, gde ćete sa vašim psom prolaziti kroz sve korake pripreme za izložbu.

👨‍🏫 Individualni pristup: Radimo sa vama i vašim psom kako bismo savladali sve aspekte izlaganja na izložbama. Postajete hendler svom psu – osoba koja izvodi psa na izložbi. Akcenat je na vašoj edukaciji jer ćemo vas uputiti u sve šta vas čeka od momenta parkiranja auta do pakovanja pehara posle uspešne izložbe.

🚶 Pravilno kretanje u ringu: Naučićemo vas i vašeg psa kako pravilno koračati i predstaviti se pred sudijama.

🐕 Stav i ponašanje: Važno je da vaš pas zna pravilne stavove i dozvoljava pregledanje zuba i tela.

🎖️ Priprema za Sjajne Pobede: Sa našom obukom, vaš pas će biti spreman da osvoji srca sudija i publike!

🚗 Mogućnost izvođenja od strane nas: Ako to želite, mi možemo izvoditi vašeg psa na izložbama, uz napomenu da su dodatni putni troškovi do mesta izvođenja psa na vašem teretu.

🏡 Dodatna priprema kod nas: Pre same izložbe, vaš pas može boraviti kod nas nekoliko dana kako bismo ga dodatno pripremili za takmičenje.

🌟 Postignite Sjajne Rezultate na Izložbama! Obezbedite vašem psu najbolju moguću pripremu za izložbe. Kontaktirajte nas za više informacija i rezervaciju vašeg mesta na obuci.