Knjiga "Moja prva šapa"

moja prva šapa
Knjiga Moja prva šapa namenjena je svima vama koji imate psa ili tek želite da ga nabavite.

Ova knjiga može da vam bude od velike pomoći od onog trenutka kada dobijete želju da nabavite psa, za vreme odabira psa (kupovine/udomljavanja), u toku socijalizacije i treninga, kao i učenju o govoru tela kod pasa.

Sve delove u knjizi posmatrajte kao komadiće jedne velike slagalice koji, kada se lepo uklope, kao rezultat imaju lepo vaspitanog i istreniranog psa.

Tako dobijate srećnog psa i srećnu porodicu.

Naš slogan “Srećan pas, srećna porodica” govori o našem zalaganju da se edukacijom vlasnika i treningom pasa zasnovanom na metodama pozitivne stimulacije obezbedi dobrobit psima i blagostanje porodice koja sa svojim obučenim ljubimcima može da živi skladno i srećno.

mn opbuka psa , moja rpva sapa

Cena knjige je 1000rsd + ptt. Šalje se post-expressom. Slanje je moguće na teritoriji Srbije.

Putovanje kroz kjigu “Moja prva šapa” zapopočinjemo onog momenta kada dobijete želju da imate psa. Prvo poglavlje posvetili smo temi kako da izaberete baš pravog psa za vas kroz nekoliko trikova. Saznaćete šta vam je sve potrebno i kako da pripremite prostor za vašeg novog člana porodice.

Osvrnućemo se i na najveću muku i prvi problem koji vlasnici imaju kada im stigne štene kao što je da urinira svuda. Naučićete kako da uspostavite dnevnu rutinu, kako sa pelenama, kako psi vide svet oko sebe, naučićete govor tela kod pasa. Sve ovo bitno vam je da bi komunicirali. Oni ne razumeju naš jezik ali mi možemo da naučimo njihov.

Čemu služe interaktivne igračke. Šta je sve potrebno za socijalizaciju i na šta da obratite pažnju. Šta je habituacija, zašto baš vaše štene treba da prođe sve ove zvukove.

Kako da izgradite fokus. Šta je ta kliker reč. Moć jedne reči BRAVO gradi se samo kroz ponavljanje. Način kako psi uče nove komande i zašto imamo tri faze.

Gde počinjete sa treninzima. Osnovne komande kao što su : Sedi, lezi, čekaj, dodji, fuj, pored. Naučićeš i zašto komandu ne treba da ponavljaš milion puta.

Pored svega ovoga pripremili smo i za vas koji imate probleme sa vašim ljubimcem jedan deo u knjizi koji se odnosi na destruktivno ponašanje kao što je lajanje, pas vuče na povodniku ili neće da ide, plašljivost, strah od odvajanja, skakanje na ljude i još puno drugih naslova vas čeka u našoj prvoj knjizi “Moja prva šapa”

Cena: 1000 RSD + Ptt troškovi (350rsd)

NARUČIVANJE KNJIGE

Knjiga može biti poslata samo na teritoriji Srbije. Za sve ostale zemlje dostupna je za online čitanje.
Navedite ulicu, broj i broj stana kako bi kurir znao tačno gde da uruči knjigu. Ako je kuća u pitanju broj stana izostavite.
Broj vašeg telefona biće korišćen samo kako bi ga naveli na paketu kao kontakt informaciju prilikom slanja.
Ako želite da prvi saznajete novosti i dobijate gomilu besplatnih saveta ostavite vaš E-mail.

POGLEDAJ JOŠ !

mn obuka pšasa, trening pasa, dresura pasa
Individualni čas obuke
KNJIGA i BALZAM 50ml
Ograničena ponuda.

VI STE REKLI ZA ZA KNJIGU " MOJA PRVA ŠAPA"

Stigla knjiga. Zaista odlican prirucnik za sve nas koji imamo pse, prigodna I za poklon nekome ko ima psa.
Zlatko
Stigla mi je jutros knjiga! Kao prvo , hvala Vam za ovaj deo motivacije, baš mi je trebao! Vaša knjiga je melem za dušu!
Natalija
Stigla! Baš se lako čita. Ima mnogo detalja na koje nismo obraćali pažnju, a zapravo su bitni. Saveti vaši mnogo znače.
Katarina
Dugo sam u kinologiji i smatram da je ova knjiga pravi priručnik koji vam može biti desna ruka. Knjiga stigla brzo!! Bravo!!
Stevan