Školica za štence - MN obuka pasa & edukacija vlasnika

Dobrodošli u prvu i jedinu školicu za štence ovakvog tipa- prvi put na ovim prostorima! Vaše štene može boraviti kod nas radnim danima, od 9 do 17 sati, uz aktivnosti prilagođene njegovim potrebama.

🐾 Inovativni Koncept: Naša školica pruža neprocenjivu podršku vašem štenetu tokom radnog dana. Učimo, igramo se i socijalizujemo – sve u jednom!

Radno Vreme: Školica se održava radnim danima, ali ne svakog radnog dana. Trajanje je od 9 do 17 sati, ali vreme možemo prilagoditi vašim potrebama uz prethodni dogovor.

📝 Prilagođeni Plan: U dogovoru sa vama, prilagođavamo aktivnosti u skladu sa potrebama vašeg šteneta. Radimo vežbice koje smo radili na individualnim časovima, kao i rad na socijalizaciji.

🐾 Izvanredni Rezultati: Primenom našeg jedinstvenog pristupa, postigli smo neverovatne rezultate, posebno kod plašljivih štenaca koji zahtevaju dodatnu pažnju i vremena.

🗓️ Fleksibilnost: Vaše štene može dolaziti u školicu od 1 do 3 puta nedeljno, u zavisnosti od njegovih potreba i vaših preferencija.

🔑 Dostupno nakon prvog individualnog časa: Školica za štence je dostupna isključivo nakon prvog individualnog časa obuke, kako bismo prilagodili aktivnosti vašem štenetu na najbolji način.

🌟 Otkrijte Magiju Školice za Štence! Obezbedite svom štenetu najbolju moguću početnu obuku i druženje. Kontaktirajte nas da rezervišete mesto i saznate više o našem programu školice za štenad.

Neka vaše štene odrasta srećno, sigurno i dobro vaspitano – uz nas, prvi koraci su najvažniji!

TO NIJE SVE !!! Postoji i opcija kada vaše štene poraste.

🐾 Produženi Boravak posle Školice: Nakon završetka školice za štenad, vaš pas može nastaviti da uživa u našem vrtiću za pse. Ovde će imati priliku da se druži, igra i uživa u bezbednom okruženju pod našim nadzorom.

🕒 Radno Vreme Prilagođeno Vašim Potrebama: Vrtić je otvoren od 9 do 17 časova, kako biste mogli da se fokusirate na svoj posao, znajući da je vaš ljubimac u sigurnim rukama i da mu nije dosadno dok čeka vaš povratak.

🏡 Dom Udobnosti i Sigurnosti: Pružamo vašem psu sve što mu je potrebno za udoban i siguran boravak dok ste na poslu, uključujući igru, pažnju i mogućnost druženja sa drugim psima.

🌟 Obezbedite Vašem Prijatelju Dan Punoće i Zabave! Neka vaš pas ima najbolji dan u našem vrtiću za pse dok vi obavljate svoje svakodnevne obaveze. Kontaktirajte nas kako biste rezervisali mesto za vašeg ljubimca.