PSI NISU IGRAČKE I PREMA NJIMA SE TREBAMO PONAŠATI ODGOVORNO – TELEVIZIJA UNA- KNJIGA MOJA PRVA ŠAPA

Knjiga “Moja prva šapa” je više od običnog vodiča za vlasnike pasa – to je ključ za ostvarivanje srećnog, zdravog i harmoničnog odnosa sa vašim četvoronožnim prijateljem. Bez obzira da li ste već dugogodišnji pasoljubac ili tek razmišljate o tome da postanete ponosni vlasnik psa, ova knjiga će vam pružiti neprocenjive savete i informacije.

Autori ove knjige su stručnjaci u oblasti psihologije pasa i obuke, i oni su uložili svoje bogato znanje i iskustvo kako bi vam pomogli da izgradite trajnu i blisku vezu sa vašim ljubimcem. “Moja prva šapa” će vas voditi kroz svaki korak u procesu odabira, socijalizacije i obuke psa, sa posebnim naglaskom na pozitivnoj stimulaciji i pažljivom razumevanju jezika tela pasa.

Ova knjiga nije samo informativna, već vas i uvodi da praktično primenite napisano. Prikazuje se kao ključ za rešavanje svih izazova koji se javljaju tokom zajedničkog života sa psom. A kada se svi ti delovi slože, rezultat je srećan pas – pas koji je dobro vaspitan, zdrav i srećan, što na kraju doprinosi sreći cele porodice.

“Srećan pas, srećna porodica” – to nije samo slogan, već obećanje koje autor ove knjige ozbiljno shvata. Vaša porodica i vaš pas zaslužuju najbolje, a ova knjiga vam omogućava da postignete upravo to. Ne čekajte, već se upustite u ovo nezaboravno putovanje sa svojim psom, uz “Moju prvu šapu” kao vašeg vernog vodiča. Vaša sreća je na dohvat ruke! www.mnobuka.rs/mojaprvasapa

Ostavi svoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Zabranjeno je kopiranje sadržaja bez saglasnosti autora!!