ŽELIŠ DA TRENIRAŠ SVOG PSA ?

NA PRAVOM SI MESTU

Dobrodošao, drago nam je da si odlučio da počneš sa treningom tvog šteneta. Svaki pas bez obzira na veličinu može da se trenira. Treba da znate da trening ne treba da bude mučenje vašem psu ali ni vama.

Trening pasa je igra, a ne nužno zlo. Zato smo vam pripremili neverovatne trening lekcije.

Što pre kreneš kasnije će ti biti lakše, do 6 meseci ti kreiraš navike od 6 meseci do godinu već imaš navike. Zato, počni na vreme sa treningom.

EDUKACIJA VLASNIKA

Vaš pas ne razume naš jezike, a mi ne govorimo njihov. Deluje da ne možemo nikako da se sporazumemo ali zapravo možemo.

Bitno je šta nagrađuješ ? Koliko često ? Sa čim nagrađuješ ?

Nije više bitno gde se nalaziš i da li imnaš auto da bi otišao i počeo da treniraš svoje štene. Sada imaš sve o treningu tvom telefonu – džepna školica.

Na tebi je da odlučiš da li želiš da treniraš tvoje štene ?

Nakon kupovine kursa on se dodeljuje vašem nalogu kroz najviše dva sata. Pored emaila koji će te dobiri da vam je kurs odobren dobijate i kratko korisničko uputstvo u PDF-u.

Korisnici koji kupe video kurseve dobijaju (od 2022. godine) i eksklizivnu mogućnost da budu deo  zatvorene VIP MN OBUKA PASA FB grupe.

Screenshot_13
Ivana Petrović
pngegg (2)

Mogu slobodno da kažem da je ovo najboja investicija koju sam napravila ove godine. Lekcije su sve povezane  i lepo objašnjene. Pored toga ako nešto i ne razumemo Marija i Nikola su uvek tu da nam pomognu.

Screenshot_14
Slađana Kovačević
pngegg (2)

Marija i Nikola su fantastični instruktori. Oduševljena sam njihovom energijom i entuzijazmom. Kurs fokusa nam je puno pomogao sa 7 osnovnih komandi kada se upari je idealan.

Screenshot_16
Mladen Ignjatović
pngegg (2)

Prvo vam nije jasno kako to igranje sa psom može da vam pomogne ali već posle prvih nekoliko vežbica vidite velike promene i ne možete da verujete. Sve pohvale za video lekcije.

Screenshot_18
Milica Pavlović
pngegg (2)

Učenje vašeg psa kroz igru je fantastična zamisao koja je stvarno meni kao vlasniku malog psa promenila koncept “dresure” . Ovi kursevi su nešto što bi svaki vlasnik trebao da prođe sa svojim psom.

Screenshot_17
Filip Ilić
pngegg (2)

Kako neko ko dosta radi i nije u mogućnosti odlaziti na obuku od nekoliko sati ovo rešenje kroz video lekcije je neverovatno.  Uvek mogu da se vratim u nazad i da proverim da li sam sve dobro radio i na šta da obratim pažnju.

Plaćanje karticom omogućeno je na sajtu