Srećan pas srećna porodica.
prirodni balzam za sape
Balzam za mekane šape i njuške kod pasa i mačaka.
Svaki dan ste u prilici da vidite po parkovima, šetalištima kako vlasnik doziva svog ljubimca,ali on njih kao da ne konstatuje?! Vlasnici koji prilaze da prikače psa na povodnik ali pas beži od njih?
Temperament kod pasa se može okarakterisati kao skup psihičkih svojstava koji karakterišu načine ispoljavanja ...
Učenjem ove komande da vas pas hoda pored vaše noge je veština koju morate da savladate. Uvek koristite pozitivnu motivaciju, ovo vam ponavljamo još jednom pošto se lako možete iznervirati i zanemariti pozitivnu motivaciju.
Upali ste u rutinu sa psom? Želte da stvorite još jaču vezu između vas i vašeg psa? Međusobno igranje vam tu može pomoći. Tako ćete više vremena posvetiti svome psu, a on će svu svoju pažnju usmeriti na vas. Zato vam predstavljamo nekoliko igara koje su tu da vam pomognu.
Mnogim vlasnicima pasa ovo je poznata situacija : Treba da krenete na posao ( vaš pas je super lepo se ponaša, otišao je na svoje mesto ili još uvek “kunta”), a onda kad vas nema deset sati i dođete kući dobijate detaljan izveštaj pa čak i pretnje od komšija ...
Nema ničeg lepše nego kad se vratite kući, a tamo vas dočeka pas koji vam se obraduje kao da vas prvi put vidi posle sto godina, možda vas čak nagradi i sa nekim AV-AV, a možda padne i neki...
Strah od odvajanja ili separaciona anksioznost je bihejvioralni sindrom koji se očitava ne mirom i snažni emocionalnim reakcijama kada pas ostaje sam.
Uvek kada se spomene kavez za pse prve asocijacije su da je to mucenje zivotinja, da to nije humani nacin drzanja pasa. Zapravo to ne bi trebalo da bude bas tako
32. Beogradski maraton - Trči, uživaj, pomozi nekome Trka dobrote 5. Šetnja odgovornih vlasnika pasa
0-02-04-03c334d68ed578e5c784bf5da4cc2ec6a86794ddd9f53fdbec21ba712a2e91e5_a2313a4f
5. Šetnja odgovornih vlasnika pasa održana je danas na 32. Beogradskom maratonu. Oko 70 pasa prošetalo je sa svojim vlasnicima trasom Trke zadovoljstva. Šetnja je sada već tradicionalna manifestacija, kao deo našeg zalaganja za održivo sistemsko rešenje problema napuštenih kućnih ljubimaca.
things-your-dog-is-telling-you-main
Šta nam to govore, kako komuniciraju, kako da naučimo da ih "pročitamo"
Untitled22
Govor tela kod pasa : Lizanje nosa
sr Serbian
X
×
×

Cart